Bejelentkezés és információk: +36 20/482-6865, info@smartdiagnosztika.hu
MR vizsgálatok akár hétvégén is!

Időpont foglalása
Visszahívás kérése
Időpont foglalása magánfinanszírozott vizsgálatra
Jelentkezzen be online,
vagy hívjon minket: 20/ 482-6865
Időpontját e-mailben visszaigazoljuk.
Szolgáltatás választása:
Szolgáltatás típusa:
Helyszín választása:
Szabad időpontok:
Adatkezelési tájékoztató, Minden olyan esetben rendelkezésre állási díjat érvényesítünk, amikor a vizsgálat rajtunk kívülálló okok miatt hiúsult meg.
Foglalási feltételeket
Páciens neve:
Páciens születési idő:
. .
Kód (amennyiben van):
E-mail cím:
Telefonszám:
További információk az időpont foglaláshoz, pl. vizsgálat oka, előzmények:

Aktuális állásajánlataink itt.

Gyakran ismételt kérdések

MR vizsgálat – CT vizsgálat – Ultrahang – Röntgen – Mammográfia – Csontsűrűség mérés Magánrendelés

Sorban állás nélkül! Gyors időpont, lelet akár 1 munkanap múlva! Elérhető ›ÁRAK‹ !

+36 20 / 482-6865 Email: info@smartdiagnosztika.hu

Smart Diagnosztika magánrendelések:

Budapest, XIII. ker. LUNAR Irodaház földszint: MR, Mammográfia, Ultrahang és Röntgen vizsgálatok
Budapest
 XI. ker. (Újbuda) Szent Kristóf Szakrendelő az ALLEE mellett: MR vizsgálat
Budapest IV. ker.
(Újpest) MedCity Egészségközpont: MR, CT, Mammográfia, Ultrahang és Röntgen vizsgálat, Emlő ultrahang
Kistarcsa, Kistarcsai Flór Ferenc Kórház (az M0 autópálya mellett): MR, Mammográfia, Csontsűrűségmérés
(speciális vizsgálatok is: Szív ultrahang, Szív MR vizsgálat, Emlő MR vizsgálat, Emlő ultrahang)
Miskolc (Diósgyőr-Vasgyár), B-A-Z M-i Kórház Diósgyőri Telephely: CT, Ultrahang,
Mammográfia, Emlő ultrahang, Röntgen, Csontsűrűségmérés
Miskolc Belváros, Petőfi u. 13.
:  Mammográfia, Ultrahang
Debrecen,
Malompark Bevásárlóközpont: MR
Jászberény,
Kossuth Lajos utca 5.: MR, Ultrahang
Kecskemét,
Nagykőrösi utca 2.: MR
Szentendre, Stromfeld Aurél utca 1/A.: Mammográfia, Ultrahang

Képalkotás mesterfokon – káros sugárzás nélkül

Az MR vizsgálat egyes kórképekben jelenleg az egyik legpontosabb képalkotó eljárás, ami a hagyományos röntgen-sugár helyett a mágneses teret, annak rezgését, rezonanciáját használja a képalkotáshoz.
A szervezet folyadékterei mágneses behatásra jellegzetesen megváltoznak: mivel az emberi test 65-70%-a víz, így nagy felületen részletes feltérképezés válik lehetővé, ami nagyban segíti az orvost a diagnózis felállításában és a terápia meghatározásában.

MR mágneses működése

A kóros elváltozások, betegségek eltérést okoznak az emberi test természetes mágneses tényezőiben, megváltoztatják a szövetek és sejtek víztartalmát, így az MR-ben található nagy térerejű külső mágnes segítségével láthatóak lesznek.
Legnagyobb előnye, hogy teljesen fájdalommentesen végezhető és eddig semmilyen mellékhatása nem ismert, ezért annyiszor ismételhető, ahányszor csak szükséges.
Elsősorban a gyermekek vizsgálatánál, de a mai, fokozott sugárterheléssel járó világban mindannyiunk számára fontos pozitívum, hogy ionizáló sugárzás nélkül nagy érzékenységű képalkotást tesz lehetővé.

Előnye a CT és az ultrahang vizsgálathoz képest

A CT és UH diagnosztikai eljáráshoz képest az MR szélesebb körben, többféle kórkép esetében alkalmazható, bizonyos betegségek gyanúja esetén az első választandó diagnosztikai eljárás.
A többdimenziós képalkotás lehetővé teszi az egyes testtájakon túl pl. az erek ábrázolását anélkül, hogy veszélyes és kellemetlen beavatkozásra lenne szükség. Segítségével jól vizsgálható az agy, a gerinc, a hasi szervek, a csontok és ízületek, valamint a mellkas egyes részei is.
Az MR az idegrendszeri betegségek diagnosztikájára kiválóan alkalmas. Az agyi betegségek: gyulladások, agyvérzés, agylágyulás, szédülés, fejfájás, sclerosis multiplex, epilepszia, az anyagcsere-zavarok, érbetegségek, fejlődési rendellenességek, tumorok és azok áttétei pontosan meghatározhatóak.
A gerincbetegségek közül a degeneratív elváltozások, a gerincsérv, a fejlődési rendellenességek, a gerincfájdalom okai pontosan kimutathatóak. Az ízületek diagnosztikus vizsgálata során a különböző sérülések (rándulás, ficam, szakadás, törés), degeneratív elváltozások vizsgálatánál is tökéletesen segíti a probléma meghatározását.
Tovább…

mri_iconMR vizsgálatok
Az MR diagnosztika manapság már az orvostudomány olyan speciális eszközévé vált, ami nagyban segíti az orvost a diagnózis felállításában és a terápia meghatározásában. Ez a vizsgálat jelenleg a legpontosabb képalkotó eljárás az ízületek diagnosztikájában is, csakúgy, mint az idegrendszerében.
 

csontsuruseg_iconCsontritkulás vizsgálat
Az osteoporosis helyes diagnosztikája és eredményes kezelése szempontjából kiemelt fontosságú a csontsűrűség vizsgálatának elvégzése, amely denzitometriás készülékkel az ODM laboratóriumban történik. A csontritkulásban szenvedők számára a kezelés eredményességét az ismételt csontsűrűség méréssel tudjuk ellenőrizni.

ct_iconCT vizsgálatok
A CT berendezés vékony, síkszerű röntgensugár nyalábokat bocsát ki, melyek a  vizsgált testben részben elnyelődnek. A CT vizsgálat minden szervről képes nagyon pontos és nagy felbontású képet adni. Nagy előnye, hogy nem vetülnek össze a szervek, mint a hagyományos röntgen vizsgálatnál, így sokkal pontosabban elkülöníthetők egymástól, így kóros elváltozások már sokkal hamarabb kimutathatók.

ultrahang_iconUltrahang és röntgen vizsgálatok
Az ultrahang a röntgen diagnosztika mellett a leggyakrabban használt képalkotó eljárás, mely kíméletes, a páciens számára nem megterhelő. Előnye, hogy az ultrahangos képalkotás során nem éri a szervezetet sugárterhelés, mint a CT vagy röntgen vizsgálat esetében. Panaszok kialakulása előtt szűrővizsgálat céljával is ajánljuk.

mammografia_iconMammográfia
A nők körében a vezető daganatos megbetegedés az emlőrák. A megelőzésben fontos szerepet jut az önvizsgálatnak és a további vizsgáló módszerek közé tartozik az emlőultrahang és a mammográfia is. Intézményünkben a vizsgálat során mammográfiából és emlő ultrahangból álló komplex emlővizsgálatot végzünk.

Kérdése van?
Hívjon minket a +36 20 / 482-6865-ös telefonszámon, vagy írjon az info@smartdiagnosztika.hu e-mail címre.

Partnereink