Bejelentkezés és információk: 20/482-6865, info@smartdiagnosztika.hu
Vizsgálatok akár hétvégén is!

Időpont foglalása magánfinanszírozott vizsgálatra
Jelentkezzen be online,
vagy hívjon minket: 20/ 482-6865
Időpontját e-mailben visszaigazoljuk.
Szolgáltatás választása:
Szolgáltatás típusa:
Helyszín választása:
Szabad időpontok:
Adatkezelési tájékoztató, Foglalási feltételeket
Név:
Kód (amennyiben van):
E-mail cím:
Telefonszám:
További információk az időpont foglaláshoz, pl. vizsgálat oka, előzmények:

Időpont foglalása
Visszahívás kérése

JÁRVÁNYÜGYI INTÉZKEDÉSEK

Korona vírus (COVID-19) tájékoztatás

A korona vírus okozta globális egészségügyi vészhelyzet kapcsán a SMART Diagnosztika az alábbi óvintézkedéseket hozta pácienseinek védelme és a fertőzésveszély minimalizálása érdekében.

 

  • Megszüntette a magán egészségügyi ellátást azokon a szolgáltatási pontokon, ahol államilag finanszírozott ellátás is zajlik, megelőzve ezzel a potenciális betegekkel való találkozás, érintkezés lehetőségét.
  • Arra a diagnosztikai centrumra korlátozta a magán szolgáltatást, amely helyszín és belső kialakítás tekintetében a leginkább alkalmas a járványügyi előírások alapján történő egészségügyi ellátásra (MedCity Egészségközpont, 1044 Budapest, Megyeri út 53.).
  • Szigorította az időpont foglalási protokollt, hogy a miniszteri rendelet értelmében csak sürgős esetekben kerüljön sor vizsgálati időpont rögzítésére. A sürgősség megállapítására célirányos kérdéseket határozott meg a saját Call Center működésében, illetve írásban tájékoztatta a partner intézményeket a korlátozásról.
  • Módosította a vizsgálati időpontok 30 perces idő intervallumát 40 percre, hogy minden páciens számára biztosítva legyen a minimális kontaktus, illetve az kizárólag az ellátáshoz szükséges egészségügyi személyzettel történjen.
  • A diagnosztikai berendezések fertőtlenítése, valamint az egyszer használatos papírlepedő alkalmazása a SMART Diagnosztika centrumaiban minden vizsgálat során kötelező volt eddig is: ez a protokoll egészült ki az összes helyiség folyamatos fertőtlenítésével, a recepciónál kihelyezett kézfertőtlenítő biztosításával, valamint a maszkban és kesztyűben történő munkavégzéssel.

 

A fenti megelőző intézkedések betartásával a SMART Diagnosztika továbbra is fogadni tudja mindazon pácienseket, akik panaszaik miatt a nem halasztható vizsgálati kategóriába tartoznak és gyógykezelésük CT vagy MR vizsgálatot igényel.

Hiszünk abban, hogy most fegyelmezettségre, közös együttműködésre és egymás iránti toleranciára van szükség, ennek jegyében folytatjuk a páciensek ellátását a következő hetekben.

Üdvözlettel:

 

a SMART Diagnosztika csapata