Bejelentkezés és információk: 20/482-6865, info@smartdiagnosztika.hu
MR vizsgálatok akár hétvégén is!

Időpont foglalása magánfinanszírozott vizsgálatra
Jelentkezzen be online,
vagy hívjon minket: 20/ 482-6865
Időpontját e-mailben visszaigazoljuk.
Szolgáltatás választása:
Szolgáltatás típusa:
Helyszín választása:
Szabad időpontok:
Adatkezelési tájékoztató, Minden olyan esetben rendelkezésre állási díjat érvényesítünk, amikor a vizsgálat rajtunk kívülálló okok miatt hiúsult meg.
Foglalási feltételeket
Páciens neve:
Páciens születési idő:
Kód (amennyiben van):
E-mail cím:
Telefonszám:
További információk az időpont foglaláshoz, pl. vizsgálat oka, előzmények:

Időpont foglalása
Visszahívás kérése

JÁRVÁNYÜGYI INTÉZKEDÉSEK

Korona vírus (COVID-19) tájékoztatás

A járványügyi veszélyhelyzet megszüntetése kapcsán a SMART Diagnosztika is lazított azokon az óvintézkedéseken, amelyek a pandémiás időszak alatt mindenképp szükségesek voltak a páciensek biztonsága érdekében.

 

Újra teljes kapacitással, reggel 8-tól este 8 óráig működik mindkét diagnosztikai centrum, ahol kizárólag magán szolgáltatásra fogadunk pácienseket (MedCity Egészségközpont, 1044 Budapest, Megyeri út 53. és Szent Kristóf Szakrendelő, 1117 Budapest, Fehrévári út 12.).

 

Az időpontegyeztetési protokoll szigorítása is megszüntetésre került annak érdekében, hogy pácienseink akár az online időpontfoglalás használatával, akár a Call Center segítségével minél hamarabb a szükséges vizsgálatokhoz tudjanak jutni.

 

A fertőzésveszély minimalizálása érdekében azonban az alábbi megelőző intézkedések betartását továbbra is fontosnak tartjuk:    

 

  • Előzetes tájékoztatás történik a fertőzésveszély lehetőségéről azon vizsgálatok esetében, amelyek csak olyan szolgáltatási pontokon elérhetőek, ahol államilag finanszírozott ellátás is zajlik és a helyszín adottságai miatt nem biztosítható a szeparált ellátás. A páciensek így a saját kockázatvállalásuknak megfelelő, egyéni döntést tudnak hozni arra vonatkozóan, hogy kérik-e a vizsgálatot és vállalják-e a potenciális fertőzöttekkel való találkozás, érintkezés lehetőségét.

     

  • Az MR és CT vizsgálatok 30 perces idő intervalluma 40 percre lett hosszabbítva, hogy minden páciens számára biztosítva legyen a minimális kontaktus, illetve az kizárólag az ellátáshoz szükséges egészségügyi személyzettel történjen.

     

  • A diagnosztikai berendezések fertőtlenítése, valamint az egyszer használatos papírlepedő alkalmazása a SMART Diagnosztika centrumaiban minden vizsgálat során kötelező volt eddig is: ez a protokoll egészült ki az összes helyiség folyamatos fertőtlenítésével, a recepciónál kihelyezett kézfertőtlenítő és maszk biztosításával.

 

Szeretnénk megköszönni pácienseinknek mindazt a türelmet és fegyelmezettséget, amit részükről tapasztaltunk a járványügyi veszélyhelyzet ideje alatt, mert ezzel nagyban segítették munkatársaink munkáját.

 

Üdvözlettel:

a SMART Diagnosztika csapata