Bejelentkezés és információk: +36 20/482-6865, info@smartdiagnosztika.hu
MR vizsgálatok akár hétvégén is!

Időpont foglalása magánfinanszírozott vizsgálatra
Jelentkezzen be online,
vagy hívjon minket: 20/ 482-6865
Időpontját e-mailben visszaigazoljuk.
Szolgáltatás választása:
Szolgáltatás típusa:
Helyszín választása:
Szabad időpontok:
Adatkezelési tájékoztató, Minden olyan esetben rendelkezésre állási díjat érvényesítünk, amikor a vizsgálat rajtunk kívülálló okok miatt hiúsult meg.
Foglalási feltételeket
Páciens neve:
Páciens születési idő:
Kód (amennyiben van):
E-mail cím:
Telefonszám:
További információk az időpont foglaláshoz, pl. vizsgálat oka, előzmények:

Időpont foglalása
Visszahívás kérése

Pályázatok

2022.-es év

Projekt tervezett befejezési dátuma: 2023.04.30.

A projekt keretén belül a PRO HARMÓNIA Kft. alaptevékenységéhez igazodva egészségügyi szolgáltató kapacitásait szándékszik bővíteni.
A beszerzésre kerülő direkt digitális mammográf készülékkel klinikai és szűrő típusú emlő vizsgálatok végzése válik lehetővé.
A 3D tomoszintézissel felszerelt berendezés a képalkotás magas fokát, így részletgazdag képet biztosít. A szintén beépített biopsziás egység mintavételezésre is alkalmassá teszi a készüléket.
A másik beszerezni kívánt eszköz, egy középkategóriás ultrahang készülék több vizsgálófejjel és különböző testtájak vizsgálatára kifejlesztett szoftverekkel rendelkezik.
Ezzel részben a mammográfiai röntgen felvételek kiegészítésére emlő ultrahang vizsgálatot tesz lehetővé, melyet együttesen komplex klinikai mammográfiai vizsgálatnak hívnak, és a szakmai ajánlások szerint a két vizsgálat együttesen ad kielégítő eredményt.
Az ultrahang készülék mindamellett alkalmas lesz önálló ultrahang szakrendelések lebonyolítására is. A tervek szerint hasi, nyaki lágyrész és pajzsmirigy, nyaki erek (carotis) és ízületi ultrahang vizsgálatok végzésére lesz lehetőség.