Bejelentkezés és információk: +36 20/482-6865, info@smartdiagnosztika.hu
MR vizsgálatok akár hétvégén is!

Időpont foglalása magánfinanszírozott vizsgálatra
Jelentkezzen be online,
vagy hívjon minket: 20/ 482-6865
Időpontját e-mailben visszaigazoljuk.
Szolgáltatás választása:
Szolgáltatás típusa:
Helyszín választása:
Szabad időpontok:
Adatkezelési tájékoztató, Minden olyan esetben rendelkezésre állási díjat érvényesítünk, amikor a vizsgálat rajtunk kívülálló okok miatt hiúsult meg.
Foglalási feltételeket
Páciens neve:
Páciens születési idő:
. .
Kód (amennyiben van):
E-mail cím:
Telefonszám:
További információk az időpont foglaláshoz, pl. vizsgálat oka, előzmények:

Időpont foglalása
Visszahívás kérése

Patient Portál használati útmutató

Bejelentkezés

A bejelentkező képernyőn tudunk bejelentkezni a rendszerbe a https://patient.smartdiagnosztika.hu címen.

A felhasználónév és jelszó beírása után a Bejelentkezés gombra kattintva tudunk belépni a rendszerbe!

Kérem figyeljen a pontos kis és nagybetű, szám beírásra, mert a rendszer a különbségeket figyelembe veszi!

Amennyiben 5-ször elrontja a jelszót, akkor a rendszer kitiltja Önt a rendszer használatából. Ha ez megtörtént, akkor értesítse a Call Centert (info@smartdiagnosztika.hu vagy +36-20-482-6865) és visszaaktiválják ismét a fiókot.

Ha bejelentkezéskor a “Minden felhasználói fiók használt! Kérem térjen vissza később!” jelenik meg, akkor már túl sokan használják a rendszert és Önt a rendszer már nem tudja bejelentkeztetni. Ekkor egy idő után (pl. fél óra) újra próbáljom meg bejelentkezni.

A képernyő alján lévő nyelvválasztó gombokkal lehet az Ön által ismert nyelvre átállítani a rendszer nyelvét.

Vizsgálat megtekintése

A jobb felső részen lévő nyomógombokkal (a példa képernyőn a szumma, CT, RTG, LAB, UH gombokon) lehet a vizsgálati listát szűrni. Amennyiben Ön csak a CT vizsgálataira kiváncsi, úgy a CT gombra kattintva már csak a CT vizsgálatait láthatja. A Szumma gombra kattintva ismét megjelenik az összes vizsgálat.

A jobb oldali táblázatban idősorrendben (felül a legújabb) láthatóak a vizsgálatok.

A vizsgálat dátumára kattintva megjelennek a vizsgálat képei.

CT/MR/UH vizsgálatok esetén egy-egy vizsgálat több úgynevezett sorozatból áll, ez azt jelenti hogy 5-10 külálló kép “mögött”, kezdőképre kattintva (mint egy album esetén) találhatóak a további vizsgálati képek.

Vizsgálat továbbítás – Link megosztása

A vizsgálati képek megtekintése felett a Link megosztása funkcióval lehet a vizsgálathoz további hozzáférést adni.

Ebben a funkcióban Ön ezt a vizsgálatot el tudja küldeni másnak (pl. orvosnak) anélkül, hogy a felhasználónevét és jelszavát ki kellene adnia.

A képernyőn meg tudja adni a megosztás használati idejét (minimum 1 nap, maximum 30). Beállítható a jelszavazás típus, jelszó esetén kis-nagybetű-szám egyaránt lehet a jelszóban, PIN kód esetén csak számjegyek.

Ha bepipálja a “Kérem pipálja be, ha e-mailt szeretne küldeni erről a linkről?” kérdést, akkor megjelenik egy egyszerű levelező, ahol megadhatja az e-mail címzettjét, a levél tárgyát és a szöveget. A rendszer a linket automatikusan feltölti, azt NE módosítsa.

FIGYELEM! Az e-mail szövegébe automatikusan nem kerül bele az Ön által megadott jelszó! Ha ezt el kívánja küldeni a címzettnek, akkor azt egy másik módon tegye biztonsági okokból mint ez az e-mail (pl. telefonon, SMS-ben).

Létrehoz gombra kattintva a link megosztása megtörténik. Ha e-mail küldés történik, akkor a rendszer elküldi a címzettnek a levelet. Egyéb esetben a képernyőn megjelenő linket Önnek kell eljuttatnia a címzettnek.

Vizsgálatok letöltése CD/DVD-re írható formátumban

A CD/DVD letöltése gombra kattintva egy külön ablakban láthatjuk az elkészítés folyamatát. Először az esetlegesen archivumban lévő vizsgálatok visszatöltődnek, majd a rendszer elkészíti a kért letölthető formátumot.

 

Ha minden kész, akkor a Vizsgálatok letöltése gombra kattintva a vizsgálati állomány letölthető.

A letöltött ISO file-t természetesen más CD író alkalmazással is lemezre tudja írni.

A bal felső sarokban lévő < ikonra kattintva tud visszamenni a vizsgálat kiválasztó képernyőre.

Hibák – Webviewer hálózati hiba 103

A Páciens Portál a rendszerbe történő bejelentkezés majd azt követő ki- és újra bejelentkezés esetén hibába futhat és a képek megjelenítése helyett egy hibaüzenetet adja:

A gyártó javaslatára ez a hibát a böngésző ablak / szoftver bezárásával vagy Új inkognitó ablak nyitásával, majd újbóli bejelentkezéssel lehet elhárítani.

A kellemetlenségért elnézést kérünk.