Bejelentkezés és információk: +36 20/482-6865, info@smartdiagnosztika.hu
MR vizsgálatok akár hétvégén is!

Időpont foglalása magánfinanszírozott vizsgálatra
Jelentkezzen be online,
vagy hívjon minket: 20/ 482-6865
Időpontját e-mailben visszaigazoljuk.
Szolgáltatás választása:
Szolgáltatás típusa:
Helyszín választása:
Szabad időpontok:
Adatkezelési tájékoztató, Minden olyan esetben rendelkezésre állási díjat érvényesítünk, amikor a vizsgálat rajtunk kívülálló okok miatt hiúsult meg.
Foglalási feltételeket
Páciens neve:
Páciens születési idő:
Kód (amennyiben van):
E-mail cím:
Telefonszám:
További információk az időpont foglaláshoz, pl. vizsgálat oka, előzmények:

Időpont foglalása
Visszahívás kérése

SMART Portál

Online hozzáférés CD helyett

Az eddig adathordozón átadott diagnosztikai felvételek helyett elektronikus elérhetőséget biztosítunk minden nálunk készült vizsgálati képhez.

Mindegy, hogy most készült a felvétel vagy az elmúlt 2 évben: ha Ön a SMART Diagnosztika budapesti, Pest vármegyei, Debreceni, Kecskeméti és Jászberényi centrumaiban járt és megadta TAJ számát, akkor személyes felhatalmazás után egy email cím és jelszó segítségével minden vizsgálati képét meg tudja nézni vagy le tudja tölteni.

SMART Portál a páciensek kényelme érdekében

Ha legközelebb nálunk jár vizsgálaton, akkor kérésére beállítjuk ezt az ingyenes szolgáltatást, hogy szükség esetén bárhol és bármikor megtekinthetőek legyenek a nálunk készült diagnosztikai képek.

Ma már értékes idő nyerhető azzal, ha nem kell csak azért a rendelőbe menni, hogy az adathordozón lévő felvételek az orvos elé kerüljenek.

A SMART Portál segítségével akár több orvossal is meg tudja osztani a vizsgálatról készült felvételeket, azok megtekintése bármilyen modern böngészőből működik okostelefonon, tableten, asztali gépen android és IOS platformon is.

Távolról megmutatható személyes találkozás nélkül 

A legmodernebb technológia alapvető fontosságú a magán diagnosztikai szolgáltatások terén, de a digitális egészségügy kialakítása jóval többet jelent a vadonatúj berendezések megvásárlásánál.

Úgy gondoljuk, hogy a szakmai tudásanyag és a folyamatos továbbképzés mellett az informatikai fejlesztés is nélkülözhetetlen része a magánellátásnak.

A jövő mindenképp a személyes orvos-páciens találkozások minimalizálásának irányába halad, diagnosztikai oldalról mi a távoli elérés biztosításával tudunk innovatív szolgáltatást biztosítani.